Bine aţi venit, noob! Înregistrare RSS
Luni, 22.10.2018
Recrutare

Dupa cum am spus avem nevoie de staff!!!

Pentru inceput avem nevoie de:
*Traducatori
*Verificatori
*Encoderi
*Editori Manga
*Uploaderi
*Designeri

Daca aveti vreunul din 'skill-urile' de mai sus si doriti sa faceti din echipa noastra folositi pagina de contact sau puteti comenta mai jos:


Nu trebuie sa fiti talente innascute neaparat pentru a putea face ceva!

La tradus trebuie doar sa stiti limba engleza, noi va vom oferi restul informatiilor si resurselor;. 
o traducere dureaza cam 1 ora/1 ora si 30 min/ 2 ore. 

Ca verificatori aveti nevoie de acelas program ca la tradus si de asemenea trebuie sa stiti bine limba engleza; se verifica subtitrarea si se corecteaza greseli de traducere/ greseli gramaticale, diacritice etc.
o verificare dureaza 20-30 min.

Ca encoderi veti descarca episodul anime-ului de la link-ul primit, veti comunica see you traducatorii si veti primi subtitrarea de la ei si veti folosi programul primit si resursele de la noi pentru al encoda si apoi il uploadati pe o sursa - de preferat trilulilu; un encode dureaza 40-50 min.

Ca editori manga, primiti imaginile sau le descarcati, faceti un clean, apoi traducerea si un typesett. Aici e de preferat sa lucrati see you inca 2 oamenii pentru a termina intr-un timp foarte scurt, iar apoi arhivati toate imaginile si le trimiteti adminului(mie). Pentru o singura persoana poate dura chiar 3-4 sau 5-6 ore la o traducere. In schimb pentru 3 persoana dureaza mai putin de 1 ora jumate.

Ca uploaderi sunteti instruiti, cum si unde uploadati manga/episoade anime etc.
Encoderi sunt si uploaderi! 

Designeri
Aici instruiti oameni pentru postul de editori manga/creatii diverse imagini pentru site/ne ajutati cu template-ul(css) site-ului, si ne dati sfaturi legate de modificarea unor lucruri pe site!