Bine aţi venit, noob! Înregistrare RSS
Luni, 22.10.2018
Despre noi

Salut! Acesta este noul nostru site...
Am inceput deja sa traducem manga, anime-uri si chiar filme sau ova.


Inca mai avem cateva probleme cu site-ul si respectiv cu modificarea acestuia, deci vom fi ocupati un timp, ceea ce inseamna ca va dura ceva timp pana vom termina de postat toate proiectele...E adevarat ca majoritatea anime-urilor, manga etc au fost traduse pe alte site-uri dar m-am gandit ca nu are rost sa traducem din nou ceva ce a fost tradus de n ori. Vom traduce si noi unele proiecte, insa pentru inceput avem nevoie de o echipa eu fiind de unul singur in momentul asta.Lista de anime-uri nu este inca completa, prin urmare va suferi modificari(in bine), adica va deveni mult mai mare in curand.De asemenea vom avea nevoie de o noua marca, o insigna, un logo, ceva care sa ne reprezinte, prin urmare va rog sa ne ajutati daca stiti foarte bine Photoshop.Va rugam sa nu abuzati de site,  nu jigniti pe nimeni si sa nu folositi culori cand comentati, sau postati ceva.

Vom face un regulament in curand deci fiti pe faza!Desigur, poate vor fi si cei care spun ca furam anime-urile de pe alte site-uri etc. Asta nu e adevarat! Noi nu le furam:
Din moment ce site-ul pe care celelalte fansub-uri etc isi incarca continutul, au un sistem embed, eu, tu, oricine are dreptul sa-l foloseasca. Exact la fel cum oricine poate lua link-ul de la o melodie de pe Youtube si il posteaza pe Facebook si in alte locuri. 
Acel continut de asemenea nici nu le apartine acestor site-uri, cum nici mie nu-mi apartine nici un episod chiar daca e tradus de mine. Cand acel episod e complet facut de tine si uploadat direct pe site-ul tau, atunci poti spune ca-ti apartine.
Prin urmare nu vreau sa aud acuzatii de acest gen!!!

E adevarat ca  pana acum noi nu am facut mare lucru, dar site-ul este nou si nu avem un staff sau vreun membru care sa ne ajute inca.


Pareri, sugestii, idei sau pentru orice altceva puteti comenta aici: